ظروف یکبار مصرف گیاهی- به زیست

ظروف یکبار مصرف گیاهی ساخته شده از نشاسته ذرت می باشد

ظروف یکبار مصرف گیاهی- به زیست

ظروف یکبار مصرف گیاهی ساخته شده از نشاسته ذرت می باشد

۳ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


اتاق های کنفرانس بخش هایی حیاتی از یک دفتر کار هستند. مکان هایی هستند که در آن تجارت به صورت جدی تری رخ می دهد و در آن کارمندان شما ایده های نوآورانه خود و مشتریان تصمیم نهایی را در خصوص پیشنهادات شما ارائه می دهند.

نیازی به گفتن نیست که چنین مکانی باید دارای بهترین امکانات باشد تا اینگونه جلسات همواره مفید و سازنده باشند.
اتاق های کنفرانس باید راحت بوده و مجهز به صندلی های چرخان راحت و میز کنفرانس  تمیز و براق باشند. صندلی فردی که قرار است ارائه داشته باشد باید از سایرین جدا قرار داده شود.

دکوراسیون داخلی نیز باید به صورت طبیعی و با رنگهای الهام بخش از طبیعت طراحی شود . سبز زیتونی برای صندلی ، قهوه ای برای میز و رنگ قرمز برای فرش ها بهتر است انتخاب شوند.

اتاق کنفرانسی که به طور مناسب طراحی شده باید هر دو احساس مدرن و کلاسیک را در حاضرین ایجاد میکند. صندلی ها فوق العاده مدرن با ارتفاع قابل تنظیم و استفاده از میز کنفرانس بزرگ تولید شده از چوب با کیفیت توصیه می شوند.

برای جلوگیری از ایجاد فضایی ناخوشایند و بی نظم، بهتر است بیشتر فضای اتاق خالی رها شود. پنجره های بزرگ در کل ارتفاع طبقه اجازه ورود مقدار زیادی نور طبیعی را به داخل اتاق می دهند و یک چشم انداز فوق العاده از آسمان خراش های اطراف باعث کاهش استرس می شود.

اگر دفتر شما چند طبقه است، این مقاله نشان خواهد داد که چرا شما باید اتاق کنفرانس را در طبقه همکف قرار دارید.
احاطه شدن اتاق کنفرانس از 3 طرف با فضای سبز و پنجره های شفاف بزرگ، یک زیبایی طبیعی به آن می بخشد و این زیبایی طبیعی، احساسی جذاب به کارکنان و مشتریان شما خواهد داد.

یک اتاق کنفرانس با یک طراحی شاداب و دوستانه که برگرفته شده از طبیعت باشد، تبدیل به مکانی آرامش بخش می باشد.
چنین اتاق کنفرانسی دارای کلیه عناصر لازم برای برگزاری کنفرانس های سازنده خواهد بود.

با نورپردازی های منحصر به فرد، کف های چوبی و سیستم پروژکتور، این اتاق مجهز به هر دو امکانات و جنبه های زیبایی شناسی به طور همزمان خواهد بود.

برای سازمان های بزرگ و موفق در کسب و کار، جلسات و کنفرانس ها معمولا شلوغ بوده و به صورت روزمره برگزار می شوند.
برای برگزاری چنین جلسات بزرگی، بدون اینکه بیش از حد شلوغ به نظر برسد، میز کنفرانس به شکل U می تواند مورد استفاده قرار بگیرد که باعث می شود اتاق ها کمتر آشفته و درهم به نظر برسند.

برای جبران فضاهای خالی و غیر قابل دسترس در اتاق کنفرانس ، میتوان ازگلدان و گیاهان زیبا استفاده کرد.
استفاده از تنظیمات صوتی در اتاق کنفرانس برای برقراری ارتباط با چنین مخاطبین زیادی، ایده عاقلانه ای برای برگزاری یک کنفرانس موثر است.

اکنون که برخی از طرح های الهام بخش برای ایده گرفتن دارید، اجازه دهید ما در مورد برخی از موارد ضروری که شما نمی توانید از آنها در یک اتاق کنفرانس به سادگی بگذرید، صحبت کنیم.

1? مبلمان با کیفیت خوب

کنفرانس به معنی کسب و کار است و شما نمی توانید از مبلمان اداری ارزان قیمت در محل برگزاری آن استفاده کنید، زیرا ممکن است در مواردی، تاثیر ناخواسته ای بر معاملات شما داشته باشند.

2? روشنایی مناسب

نورپردازی مناسب یک الزام به هنگام برگزاری کنفرانس می باشد. علاوه بر این، برخی از چراغ های استاندارد فانتزی را می توان برای کاهش ظاهر رسمی و ترسناک آن استفاده کرد.

3? بیش از حد آن را شلوغ نکنید

اگر اتاق کنفرانس شما به اندازه کافی بزرگ نباشد، از مبلمان بزرگ استفاده نکنید، حتی اگر از کیفیت عالی برخوردار باشند. مردم یک فضای شاداب را بیشتر از یک فضای شلوغ و درهم دوست دارند.

4? میزهای گرد بهتر هستند

تعاملات و گفتگوها اساس یک کنفرانس موثر است. میزهای گرد میتوانند برای برقراری ارتباطات موثر ایده آل باشند چرا که به شما نمای جامع تری از کل افراد حاضر در جلسه را می دهند.

  • فاطمه عابد
  • ۰
  • ۰


مواد پلیمری کاملا زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته

نشاسته یک پلیمر طبیعی است که به طور همزمان دارای مزایا و معایب بیشماری می‌باشد. برخی از پلیمرهای مصنوعی زیست تخریب پذیر هستند و می توانند به راحتی ساخته شوند.بنابراین ، با ترکیب پلیمر‌های مصنوعی و نشاسته ، پلیمر‌های کاملا زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته تولید میشوند که کاربردهای بیشماری در زمینه‌های پزشکی‌ و محیط زیست دارند.

به همین منظور این مبحث مورد توجه و بررسی‌ گسترده‌ای قرار گرفته است.
پلیمر‌های صنعتی به طور گسترده‌ای پس از زمان هرمان استاودینگر در انواع فعالیت‌های انسانی‌ مورد استفاده قرار گرفته اند.

این ماکرو ملکول‌های مصنوعی معمولا از مواد نفتی‌ مشتق شده که نوع مرسوم آن‌ها غیر قابل تجزیه میباشند. در هر حال، منابع نفتی ما محدود بوده و استفاده از پلیمر‌های غیر قابل تجزیه ، مشکلات جدی زیست محیطی را ایجاد کرده اند.

علاوه بر این ، این نوع پلیمر‌ها برای استفاده‌های موقتی (در پزشکی) چون نخ بخیه مناسب نیستند. بدین ترتیب، مواد پلیمری که قابل تجزیه و یا به عبارتی زیست تخریب پذیر بوده از دهه 1970 به بعد مورد توجه بیشتری قرار گرفته اند.

هر دو پلیمر‌های طبیعی و مصنوعی که پیوند‌های ناپایدار هیدرولیتیکی یا آنزیمی دارند، قابل تجزیه میباشند.
از جمله مزایا پلیمر‌های مصنوعی می‌توان به دسته دسته بودن و یکنواختی آن‌ها اشاره نمود. با این وجود ، این پلیمر‌ها بسیار گران می باشند که این قضیه به ما یادآوری میکند که بر پلیمر‌های طبیعی تمرکز کرده که ذاتا زیست تخریب پذیر بوده و میتوانند کاربرد‌های زیادی داشته باشند.

از میان پلیمر‌های طبیعی، نشاسته مورد توجه زیادی قرار گرفته است. این پلیمر از دی اکسید کربن و آب از طریق فتوسنتز در گیاهان احیا میشود و به دلیل کاملا زیست تخریب پذیر بودن ، هزینه کم و قابلت بازسازی آن ، میتواند به عنوان جایگزین مناسبی در توسعه مواد پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

تلاش‌های زیادی برای توسعه پلیمر‌های بر پایه نشاسته انجام شده است تا از این طریق منابع پتروشیمی حفظ شده و آسیب کمتری به محیط زیست وارد شود.

در صنایع غذایی‌ و بسته بندی مواد غذایی‌ پلیمر‌های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته کاربرد فراوانی‌ دارند. بسته بندی کردن مواد غذایی دارای چندین عملکرد مهم می باشد که از جمله آنها به محافظت از ماده غذایی ، حفظ ویژگی‌های حسی ، ظاهری و کیفیت ماده غذایی و کاهش ضایعات غذایی‌ می‌توان اشاره نمود.

بسته بندی‌های قدیمی‌ ظروف مانند رزین کد 4 (LDPE) دارای مشکلات آلودگی‌ محیط زیست و تجزیه پذیری در طبیعت می باشند.

پلیمر‌های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته ای که در ظروف یکبار مصرف گیاهی کاربرد دارند ، جایگزین مناسبی برای بسته بندی مواد غذایی‌ و غلبه بر این معایب و حفظ مزایا بسته بندی‌های قدیمی‌ می باشند.

مواد پلیمری بر پایه نشاسته توسعه یافته در مقاله فوق مورد بررسی قرار گرفته است به طوری که خواص مکانیکی بیشتری داشته باشد و از نفوذ ذرات پلیمری و افزودنی‌ها در غذا جلوگیری کند. ورق‌هایی‌ که با استفاده از این پلیمر‌های نشاسته به دست می‌آیند ، بی‌بو، بی‌مزه ، بی‌رنگ ، غیر سمی و زیست تخریب پذیر می باشند.

آنها در رطوبت نسبی‌ کم به اکسیژن تقریبا نفوذناپذیر بوده و برای بسته بندی‌های مواد غذایی‌ توصیه میشوند. علاوه بر این، نشاسته توسط بخار آب به فوم پلی استایرن تبدیل میشود که میتواند به عنوان ماده بسته بندی مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین میتواند به صورت سینی فشرده و یا ظروف یکبار مصرف گیاهی تبدیل شده که در آب حل شده و به یک محلول غیر سمی در آب که در محیط میکروبی مورد استفاده قرار میگیرند، تبدیل شود.

واضح است که پلیمرهای زیست تخریب پذیر نشاسته برای صنایع غذایی جذاب بوده و در آینده پیشرفت چشمگیری خواهند داشت.

مقاله فوق ، ساختار ، ویژگی‌های نشاسته و برخی از پلیمرهای تجزیه پذیر مصنوعی را به طور خلاصه معرفی می کند.
سپس، پیشرفت‌های اخیر در مورد آماده سازی این نوع پلیمر زیست تخریب پذیر از طریق اصلاح و ترکیب شیمیایی و فیزیکی بررسی‌ و مورد بحث قرار خواهد داد.

در آخر، چند نمونه کاربردی ذکر می شود تا نشان بدهد که این نوع پلیمرهای ترکیبی‌ ، کاربرد‌های متفاوتی داشته و استفاده و توسعه آن به عنوان یک راه حل مناسب برای کاهش مصرف منابع نفتی‌ و محیط زیستی‌ است.

مطالعه این مقاله همچنین میتواند برای ساخت و بهبود فرمول تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی مفید واقع شود.

منبع:

http://www.oalib.com/paper/2898128

خرید ظروف گیاهی

  • فاطمه عابد
  • ۰
  • ۰


تولیدات پلاستیک در دنیا حدودا بالای 100 میلیون تن در سال تخمین زده شده است. نیاز روز افزون به چنین مقادیر زیادی از پلاستیک‌های معمولی‌ و برتری آنها به سایر مواد ، به علت « خواص طولانی‌ مدت » آن‌ها می‌باشد.

این خواص شامل مقاومت به واکنش‌های شیمیایی بویژه واکنش‌های آنزیمی می‌باشد. به عنوان مثال ممکن است که برای چند گرم پلاستیک (مانند پلی‌ اتیلن) 100 سال پروسه تجزیه در شرایط نرمال زیست محیطی‌ به طول بیانجامد.

تجزیه در دمای بالا (مانند فن‌آوری پیرولیز) باعث انتشار گازهای سمی می شود. بنابراین تجمع پلاستیک در طبیعت منجر به مشکلات عدیده‌ای در جهان حال حاضر و آینده خواهد شد. از مشکلات زیست محیطی‌ ایجاد شده توسط پلاستیک‌ها می‌توان به تغییر در چرخه دی اکسید کربن ، مشکلات در تولید کمپوست و افزایش انتشار گاز‌های سمی اشاره نمود.

به همین دلیل دانشمندان در حال بررسی‌ استفاده بهینه از پلاستیک‌ها می باشند. دو استراتژی برای بازیافت و یا تولید پلاستیک هایی که نیاز به زمان زیادی برای تجزیه نداشته باشند ، موجود است.

پلاستیک‌های تجزیه پذیر توسط انجمن تست مواد آمریکا (ASTM D20.96) طبقه بندی میشوند:

الف) پلاستیک‌های نور تخریب پذیر : پلاستیکی که توسط نور روزانه تجزیه میشود.
ب) پلاستیک تجزیه پذیر اکسیداتیو : پلاستیکی که توسط اکسیداسیون تجزیه میشود.
ج) پلاستیک تجزیه پذیر هیدرولیتیکی : پلاستیکی که توسط هیدرولیز تجزیه میشود.
د) پلاستیک‌ زیست تخریب پذیر : پلاستیکی که توسط میکرو ارگانیسم‌هایی‌ طبیعی چون باکتری ، قارچ و جلبک تجزیه می شود.

در 3 گروه اول پلاستیک‌ها نیازمند ورودی‌های اضافی چون اشعه UV و یا اکسیژن برای عمل تجزیه می باشند. حال آنکه گروه آخر که پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر می باشند، به صورت طبیعی تجزیه میشوند. از جمله محصولاتی که به این طریق تولید و تجزیه میشوند می توان به ظروف یکبار مصرف گیاهی اشاره نمود.

پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر ، پلیمر‌هایی‌ هستند که علاوه بر داشتن خواص مشابه پلاستیک ، به هیدرولیز آنزیم‌های طبیعی و یا سایر حملات شیمیایی حساس هستند. در نتیجه این نوع پلاستیک‌ها یا به الیگوساکارید ها (نوعی کربو هیدرات) و یا به مونومرها ازطریق تجزیه پلیمری و یا به اجزای گازی از طریق مینرالیزاسیون تبدیل میشوند.

نشاسته ، پلیمر طبیعی می‌باشد که زیست تخریب پذیر بوده و نقش مهمی‌ در تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی و زیست تخریب پذیر به عهده دارد.

این مقاله برگرفته از بررسی‌ نقش نشاسته و تولیدات پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر در کشور تایلند می باشد .

منبع :
http://ciat-library.ciat.cgiar.org/Articulos_Ciat/asia/proceedings_workshop_00/538.pdf

تولیدات پلاستیک زیست تخریب پذیر

طراحی پلیمر‌هایی‌ که بر پایه نشاسته هستند و کامپوزیت‌های زیست تخریب پذیر با مقاومت بالای مکانیکی و ضد آب هنوز با چالش‌های فراوانی‌ همراه است. اگر چه نشاسته ترموپلاستی به عنوان جایگزینی برای پلیمرهای پایه نفتی‌ ظاهر شده است ولیکن پایداری ضعیف آن در شرایط مرطوب و خشک ، مانع انتخاب آن به عنوان پلیمر برگزیده می‌باشد.

از سوی دیگر ، گرانول نشاسته اصلاح نشده ، هنگامی که با ترمو پلاستیک‌های دیگر در غلظت بالای 5% ترکیب می شوند ، مشکلاتی چون هم فاز نبودن و خوب ترکیب نشدن را به همراه دارند. در مقاله فوق روشی‌ برای آماده سازی پلاستیک های زیست تخریب پذیر که مقدار زیادی نشاسته ذرت اصلاح نشده (با حجم بیش از 80%) در ترموستات اکستوکسی پلی ارگانو سیلوکسان ارائه می دهد که از این طریق تولید الاستومر‌های زیستی‌ با خاصیت ضد آب و مقاومت مکانیکی بیشتر را ممکن می سازد.

بسته به میزان گرانول نشاسته مورد مصرف ، خواص مکانیکی و کشسانی این الاستومر‌ها بهبود خواهند یافت. علاوه بر این ، گرانول نشاسته به طرز قابل توجهی‌ ضریب اصطکاک سطحی شبکه پلی ارگانو سیلوکسان را کاهش می دهند.

گرانول نشاسته ذرت دارای سازگاری بسیار خوبی با پلی سیلوکسان اصلاح شده دارد. صرف نظر از غلظت نشاسته ، تمامی‌ الاستومر‌های زیستی‌ توسعه یافته ، سطحی ضد آب با ضریب اصطکاک کمتری داشته و نیز ظرفیت جذب آب آنها در مقایسه با نشاسته‌های ترمو پلاستیکی بسیار کمتر می‌باشد.

الاستومر‌های زیستی‌ با محیط زیست سازگار بوده و تخمین زده میشود که در دریای مدیترانه در طی سه‌ تا شش سال تجزیه شوند.
مقاله فوق برای بررسی‌ فرمول تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی توصیه میشود.

منبع :

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25622232

به زیست (behzist)

  • فاطمه عابد